Επιλογές προσαρμογής για κάδους απορριμμάτων 1100/770/660 L

Ισχυρότερη κατασκευή


Ο κάδος μπορεί να κατασκευαστεί με χαλυβδοέλασμα πάχους 1,5 mm για το σώμα και 2 mm για τον πυθμένα, αυξάνοντας την αντοχή του κατά 33%.

Επιλογές ανύψωσης


Κάθε κάδος μπορεί να εξοπλιστεί με έως και 3 συστήματα ανάρτησης για την ανύψωση και ανατροπή τους από απορριμματοφόρα οχήματα και πλυντήρια κάδων.

Κτένα ανύψωσης


Πείροι ανύψωσης


Χειρολαβές ανύψωσης

Χειρολαβές


Κάθε κάδος εξοπλίζεται με 6 χειρολαβές συνολικά. Οι 4 πλαϊνές είναι τύπου Α ή Β επιλογής του πελάτη ενώ οι μεντεσέδες του καπακιού χρησιμεύουν ως οι 2 οπίσθιες χειρολαβές. Οι χειρολαβές μπορούν να συγκολληθούν ή να βιδωθούν.

Τύπος Α

Τύπος Β

Επιπλέον χειρολαβές


Ο κάδος μπορεί να εξοπλιστεί με επιπλέον χειρολαβές σε όποιες πλευρές επιθυμείτε.

* Στην περίπτωση επιπλέον χειρολαβών στην εμπρόσθια πλευρά, η κτένα ανύψωσης θα αντικατασταθεί με standard πλαίσιο).

Standard χειρολαβές


Επιπλέον πλαϊνές χειρολαβές


Επιπλέον εμπρόσθιες χειρολαβές


Επιπλέον οπίσθιες χειρολαβές

Ποδοκίνητος μοχλός (Ποδομοχλός)


Ο ποδοκίνητος μοχλός (ποδομοχλός) είναι ένα από τα πιο ζητούμενα χαρακτηριστικά σε κάδους απορριμμάτων κάθε είδους και επιτρέπει στους πάντες να ανοίγουν το καπάκι πατώντας απλά το μοχλό χωρίς τη παρεμβολή χεριών.

Αθόρυβο κλείσιμο


Το “Αθόρυβο Κλείσιμο” φέρει έναν αποσβεστήρα αέρα ο οποίος βοηθάει το καπάκι να κλείνει ομαλά ακόμη και όταν κάποιος σηκώνει ξαφνικά το πόδι του από το ποδοκίνητο μοχλό. Το σύστημα αυτό εξαλείφει όλους τους θορύβους που προκαλούνται από το απότομο κλείσιμο των καπακιών των κάδων.

* Μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε κάδους απορριμμάτων με ποδοκίνητο μοχλό.

Σύστημα κλειδώματος κατεύθυνσης


Το “Σύστημα Κλειδώματος Κατεύθυνσης” εγκαθίσταται στους δύο οπίσθιους τροχούς (οδηγοί πορείας) για ευκολότερο έλεγχο κατεύθυνσης και χειρισμό του κάδου.

Kit ρυμούλκησης


To “Kit Ρυμούλκησης“ είναι ένα σετ αρσενικών-θηλυκών συνδέσμων ρυμούλκησης εγκατεστημένων στις πλαϊνές πλευρές των κάδων απορριμμάτων, οι οποίοι σας επιτρέπουν να ρυμουλκείτε πολλαπλούς κάδους ταυτόχρονα με το να τους συνδέετε μεταξύ τους.

* Συμπεριλαμβάνονται δύο τροχοί με “Σύστημα Κλειδώματος Κατεύθυνσης”.

Αίτηση προϊόντος